Ще забие ли Гриша Ганчев поредния пирон в ковчега на любимия ЦСКА?


Ще забие ли Гриша Ганчев поредния пирон в ковчега на любимия ЦСКА?

2088 0

Ковчега на ЦСКА е добре скован, а поредният пирон в него може да бъде забит от Литекс на Гриша Ганчев. Мачът е тази вечер от 20,00 ч на Градския стадион в Ловеч.

Въпреки слабата игра на любимците си от началото на годината, над 2000 фена се стягат да подкрепят "червените". Те тръгват към покрития мост и с друга мисия - да канят за пореден път Ганчев да поеме любимия си отбор от детството. Засега двете страни все се разминават, не са големи надеждите и че този път бизнесменът ще склони. А каквито и симпатии да храни към "чепрвените" това не му преди да ги бие, и то как...Нека не забравяме, че най-голямото поражение в историята на ЦСКА е именно от Литекс - 0:8.

До подобен резултат тази вечер едва ли ще се стигне, но предпоставките за успех на домакините са налице.

Вече 7 мача "армейците" не само не са печелили, но и не са вкарвали гол. Битката с Лудогорец за титлата е отдавна загубена, нещо повече тимът може дори да изпадне от първата четворка, което ще го лиши от участие в евротурнирите през есента.

За домакините днешният двубой е отлична възможност да сложи край на негативната серия срещу ЦСКА. Те вече два поредни сезона не са побеждавали съперника си, а от 6 мача не са се разписвали срещу "червените".

Треньорът на домакините Красимир Балъков няма да може да разчита на трима основните футболисти, които са наказани. Това са Румен Руменов, Антон Неделков и Никола Колев. Други пък са под въпрос заради различни здравословни проблеми през седмицата. Именно поради тази причина в групата за двубоя попаднаха двама юноши на клуба – Емил Петров и Александър Георгиев. Кирил Десподов пък е възстановен от травмата си, след като пропусна последните три мача на своя тим.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Галин Иванов е в сходна ситуация. Вратарят Максимс Уваренко, както и халфовете Маркиньос и Бъркляча са контузени. Сънди е наказан.

Вероятни състави

ЛИТЕКС: Винисиус, С. Попов, Перес, Гълъбов, Божиков, Малинов, Бумал, Регула, Ангелов, Асприля, Йонсен

ЦСКА: Господинов, А. Попов, Илиев, Тунчев, Кукоч, Галчев, Витанов, Силва, Милисавлевич, Фелипе, Николич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички