Слабото място на Лудогорец, обещание към феновете на ЦСКА и култов лаф: Томислав Стипич разкри всичко това


Слабото място на Лудогорец, обещание към феновете на ЦСКА и култов лаф: Томислав Стипич разкри всичко това
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3851 0

Наставникът на ЦСКА - Томислав Стипич, даде пресконференция пред родните медии преди старта на сезон 2024/25 за неговия тим, който ще бъде в Разград срещу шампиона Лудогорец. Хърватинът заяви, че неговите момчета ще се борят до самия край, като също така вярва, че е намерил слабото място на "орлите".

Думите на Стипич преди Лудогорец - ЦСКА

"Стартирах в ЦСКА с много любопитство. Изиграхме 7 контролни срещи, в които се представихме доста успешно - поредни победи. Смятам, че можем да започнем борбата за точките в първенството с позитивизъм. Едно от най-важните неща бе да опозная играчите си. Мога да кажа, че те се адаптираха много добре към плана на игра", започна Стипич.

Още: Ясна е фирмата, която ще строи новия стадион на ЦСКА - най-голямата в Югоизточна Европа е

"Това е ново начало за всички нас. Уважавам миналото, традициите, но гледам стремглаво напред, за да започнем със самочувствие срещу Лудогорец. Вярвам, че ще играем много добре и очаквам позитивизъм".

"Лудогорец има много опит под напрежение. Мачовете срещу Динамо Батуми бяха голямо напрежение за тях. Имаме нашето предимство, тъй като направихме добра подготовка. Не мисля, че за тях или нас има предимство. Това е просто един мач".

"Всеки отбор в света има слабости. Вярваме, че видяхме такива в тима на Лудогорец. Ще се надяваме да им създадем болежки. Сега работим по тренировките, за да сме готови за мача този уикенд".

Томислав Стипич с интересна пресконференция

Още: Пълен обрат: ЦСКА разкара сигурния нов Елисалде, очаква много по-добър до дни

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Знаех, че ще последват такива въпроси. Зная в кой отбор съм дошъл, знам какви са очакванията и знам какви традиции има ЦСКА. Мисля, че съм достатъчно умен, за да разбера това. Футболът се мени всеки ден. Мога да бъда този мост между миналото и бъдещето. Искам също така да не говоря пред вас със суперлативи. Знам, че ръководството работи здраво и знае какви играчи искаме. Наясно съм и какви са целите за бъдещето".

"Първите мачове нашите фенове няма да бъдат на стадиона, но вярвам, че ще са пред телевизорите. Ако през 90-те минути те не идат да си вземат нещо за хапване, или до тоалетна, то това означава, че се справяме добре на терена", добави още специалистът.

"Имаме разработени профили на играчи, които търсим. Искаме бързи играчи, които умеят да играят един на един и търсим типичния голаджия, който може да се възползва от шансовете пред него".

"Имахме различни капитани по време на подготовката, за да им покажем, че трябва всеки един от тях да види какво значи емблемата на ЦСКА".

"Имаме 18 играчи на разположение, Марселино Кареасо се нуждае от изследвания, но смятам, че ще играе срещу Лудогорец и ще даде всичко от себе си за тима".

"Имахме играч от Уругвай, който бе на проби. Имаше разговор за неговото бъдеще и решихме, че в крайна сметка, търсим играч с друг профил за тази позиция. Не мисля, че ще тестваме други играчи на проби. Трябва да се фокусираме за Лудогорец", завърши наставникът на ЦСКА.

Още: Легенда на ЦСКА каза какъв би бил проблемът на Георги Иванов и как "футболната мафия" влияе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички