"Снимах и показвам масов бой между агитки на ЦСКА и Левски - заплашват ме" (ВИДЕО)


"Снимах и показвам масов бой между агитки на ЦСКА и Левски - заплашват ме" (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1748 0

В последните дни популярност в социалните мрежи набра видео от столичен мол, в който се хвърлят между две групи от хора. Впоследствие се разбра, че това са привърженици на ЦСКА и на Левски.

Масовият бой между фенове на ЦСКА и Левски в мола: Развръзката

Илиян Илиев е свидетел на случващото се и заснема част от случилото се. Той разказва, че и други са снимали, но са били заплашвани да не го правят, като останалите са изтрили и видеата, които са качили.

Самият Илиян също е бил нападнат, докато снима, като по него е била хвърлена бутилка. След като качва видеата, започват да валят заплаха и закани към него чрез профилите му в социалните мрежи.

Всичко е продължило само в рамките на пет минути, като почти всички от участниците са били под 18 години. Един от разпознатите е по-зрял - ММА боецът Найм Салим, познат с прякора Зомбито.

"Със сигурност бяха футболни агитки. Всички бяха с качулки, около 15-20 души общо. Снимах как едно момче хваща един стол и го хвърля по останалите. Чупиха стъклени бутилки. Хората в мола започнаха да се крият по магазините. Ситуацията продължи около 5 минути. Накрая охранители ги хванаха. За три дни видеата, които качих събраха общо 3 млн. гледания. Започнаха да ме заплашват, че ще ме причакат и пребият" - е част от разказа му.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Чуйте целия му разказ и вижте кадри от случилото се - чрез прикаченото видео по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички