СНИМКА: За пореден път! ЦСКА с аматьорски гаф, който вади окото


СНИМКА: За пореден път! ЦСКА с аматьорски гаф, който вади окото
Снимка: Lap.bg

1355 0

В ЦСКА се стремят да се работи все по-професионално на абсолютно всички нива в клуба. Въпреки това, не за първи път през сезона, "армейците" допускат аматьорска грешка.

ЦСКА обърка името на... Браян Кордоба

Става въпрос за сбъркано име на "червен" футболист. В случая това е Браян Кордоба, който е изписан като... БраУн Кордоба (можете да видите СНИМКА по-долу в материала). Преди седмици пък бе объркано и името на Станислав Шопов (изписан като Светослав), а малко преди това и сбъркана позицията, на която Тобиас Хайнц се изявява по терена (изписан като бранител). На старта на сезона пък бе объркана емблемата на Локомотив София, когато бе обявена програмата.

Грешката за Кордоба дойде в съобщение на официалния сайт за обзор на тренировъчния ден (25.09). Ето и какво гласеше текстът, без редакторска намеса:

"ЦСКА проведе интензивно занимание днес като част от подготовката за съботния двубой срещу Черно море във Варна. Голяма част от тренировката, която се проведе преди обяд на клубната база в Панчарево, бе използвана от треньорското ръководство за изчистване и усъвършенстване на детайли от тактическото естество. За целта бе организиран двустранен двубой, преди който играчите преминаха и упражнения за разигравания на ограничено пространство.

В днешната тренировка участие не взе бранителят Браун Кордоба, който страда от мускулно разтежение, но друг футболист с подобен проблем - Тобиас Хайнц, се включи в подготовката за първи път след получаването на контузията, която му попречи да играе в предишния шампионатен двубой срещу Берое (1:0).

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Краят на заниманието бе изгледан и от клубната легенда Димитър Пенев, който използва възможността да пожелае успех на Александър Томаш и момчетата му в предстоящия сблъсък срещу Черно море" - гласи съобщението. Междувременно се появи сензационна информация, че ЦСКА преговаря за трансфер с... Марио Балотели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички