Стамен Белчев с показно след Лудогорец - ЦСКА: Показа как трябва да говори един треньор


Стамен Белчев с показно след Лудогорец - ЦСКА: Показа как трябва да говори един треньор
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

14092 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори след загубата с 1:3 от Лудогорец на "Хювефарма Арена" в Разград. Той призна, че е доволен от своите играчи през по-голямата част от мача, но и че не е доволен от това колко лесно са били допуснати попаденията в началото на двете полувремена.

Направи впечатление и как Белчев отговори на въпрос за грозните сцени, които се разразиха. Той бе попитан за решенията на съдията, но каза, че не иска да коментира и че си гледа само неговия отбор.

През по-голямата част от мача бях доволен от играчите. Не съм доволен как влизаме неконцентрирани и двете полувремена и получаваме лесни голове, така беше и в Пловдив. Не знам как е възможно. През по-голям период от време мачът бе равностоен, но не върнахме втория гол.

Добре стояхме на терена през по-голямата част от второто полувреме, през първото бързо се отърсихме от гола. Неприятни сцени се получиха, не съм гледал нищо, не иска да коментирам и да говоря празни приказки, гледам си моя отбор и това е.

Мисля, че през сезона натрупахме доста загуби от отбори, които не трябваше да допускаме, затова дойде тази разлика при точките. Това може да се промени с много работа и постоянство. Целта ни е второто място, макар че не отива това на ЦСКА. Ще направим всичко възможно да завършим втори" - започна Белчев пред "Диема спорт".

Стамен Белчев ще приеме с добро всяко решение за бъдещето му в ЦСКА

Стамен Белчев остана спокоен след загубата от Лудогорец

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

За финал призна, че работи за отбора и че след сезона силните фигури в клуба ще решат в бъдещето му. Той призна, че каквото и да е решението ще го приеме без проблем и с разбирателство.

"Гледам максимално да бъда полезен за отбора, въобще не мисля какво ще става с бъдещето ми, искаме да се представим на добро ниво в последните мачове. Шефовете после ще решат бъдещето ми - каквото и да е, ще го приема без проблем.

Има какво още да се желае от отбора, има потенциал, но трябва още много работа и дисциплина" - каза още той. Вижте плесниците и грозният масов бой между Лудогорец и ЦСКА (ВИДЕО), които отказа да коментира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички