Стипич: ЦСКА е динозавър, който спи и търсим как да го събудим


Стипич: ЦСКА е динозавър, който спи и търсим как да го събудим
Снимка: FB/CSKA

3849 0

Старши треньор на ЦСКА - Томислав Стипич, говори след четвъртия пореден успех на възпитаниците му по време на лятната подготовка. В понеделник "армейците" записаха най-изразителната си победа до този момент - 3:0 над Берое. 

Стипич очаква нови

И след тази среща сред основните теми бяха предстоящите трансфери, но хърватинът се застрахова и каза да се очаква информация от сайта на 31-кратните шампиони. 

Той коментира и честата смяна на капитаните. Досега с лентата в рамките на няколко срещи бяха Петров, Шопов, Кареасо, Линдсет, Чорбаджийски и даже срещу Берое започна Кордоба и продължи Фаетон. Това бил специален метод, който да изгражда допълнително характера на футболистите, призна Стипич. 

Коментарът на Стипич

"За съжаление не се дават точки в контролите, доволен съм от победата, но нищо повече. Нашата стратегия е точна и ясна, така че остават детайли за подобрения.

Виждам много добре какво чувства хората. Това ми предава голяма отговорност и се надявам с новите попълнения да удовлетворим феновете.

Скоро клубът ще обяви нещата, свързани по темата с трансферите. Размяната на капитанската лента между футболистите е метод, с който да накарам футболистите да бъдат отговорни. ЦСКА е динозавър, който спи в момента и търсим как да го събудим", обясни специалистът. 

Още: Докато ЦСКА очаква Иван Дюлгеров - Томислав Стипич извади Густаво Бусато от състава

Бивш играч на Левски, забъркал култов момент с Юга и Цецо Найденов, остава в Първа лига

Кошмар за Левски, вкарал 4 гола, определя дали ЦСКА ще вземе Георги Минчев

Левски и ЦСКА дадоха СТАРТ: Важни съобщения за феновете

Големият любимец на феновете веднага с нов отбор - след като бе ненужен в ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички