Стипич не избира играчите по етнос или цвят на кожата - за ЦСКА терените няма да са оправдание (ВИДЕО)


Стипич не избира играчите по етнос или цвят на кожата - за ЦСКА терените няма да са оправдание (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

629 0

Наставникът на ЦСКА - Томислав Стипич, говори пред медиите преди първото домакинство за сезон 2024/25 в Първа лига. Неговите възпитаниците ще приемат Хебър на празния Национален стадион "Васил Левски" заради изтърпяващото наказание.

Стипич коментира ЦСКА

Хърватинът показа, че продължава да натрупа знания за българския език, използвайки го във въведителна част на пресконференцията. Той е категоричен, че мачът с Хебър няма да е лесен, а терените няма да са оправдания за резултатите. 

За мача е вероятно да отсъства Петко Панайотов, а Марк-Емилио Папазов е наказан. Стипич отново обеща да дава шанс на български футболисти. 

Коментарът на Стипич

"Трябва да забравим най-бързо мача с Лудогорец. Трябва да се фокусираме върху следващия мач, имаме нов футболист, казва се Джейсън Локило", започна Стипич на български.

"Всеки мач има своя собствена история. Сега планът е напълно различен. Очакваме различен опонент от Лудогорец. Трябва да сме различен отбор и няма нужда да прилагаме същата тактика срещу Лудогорец. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Мачът с Хебър ще бъде труден. Всеки мач за нас е като последен и ще играем за победа. Не искам да търся оправдания, така че не съм обърнал внимание на терена. Предстои ни гостуване в Спартак Варна, но с отбора мислим мач за мач.

Единствената въпросителна е около Петко Панайотов. Той бе ударен в мача с Лудогорец. Ще преценим състоянието му днес, но няма да рискуваме. Папазов пък няма да играе тази седмица след червения картон с втория отбор.

Обичам всички играчи, без значение цветът на кожата им или религията им. Играчите се представиха на ниво и заслужаваха да играят срещу Лудогорец. През годините съм работил с млади футболисти, така че не ме е страх да им гарантирам доверие. 

Много е важно да идентифицираме талантите и да им дадем шанс. Работим в тази посока, защото знаем колко фенове се разпознават в ЦСКА. 

Клубът ни вече търси нападател. Предполагам, че другата седмица ще представим такъв футболист. В момента трябва да се справяме без нападател. Трябва да се концентрираме върху следващия мач”, коментира Стипич пред медиите.

Ето какво каза Християн Петров пред медиите!

Още: Отказа 30+ хиляди заплата на месец заради ЦСКА: Но не е сигурно, че отива при "червените"

Станислав Генчев взе тежкото решение за Левски - там, където ЦСКА се проваля звучно

Вторият най-скъп трансфер в историята на ЦСКА: Няма място в тима - предстои раздяла

Стипич е силно разочарован от двама от "по-големите звезди" сред младите българи в ЦСКА

ЦСКА обвързва Филип Стоилкович с договор до 2027 г., ако го купи за 1.5 милиона евро от Дармщат

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички