Стипич вбеси феновете: Дойдох да направя ЦСКА шампион, но не съм казвал кога


Стипич вбеси феновете: Дойдох да направя ЦСКА шампион, но не съм казвал кога
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3065 0

Треньорът на ЦСКА - Томислав Стипич, обеща да промени ситуацията след третата загуба на има от началото на сезона. "Червените" загубиха с 0:1 от Славия в не особено добър свой мач. Хърватинът обаче направи и изказване, което ще вбеси феновете, а именно, че не е казвал кога ще направи тима шампион.

Пагубното първо полувреме

"През първата част нямахме стабилност и в двете фази, през второто полувреме това се промени и имахме тази компактност. Не е имало подценяване, ще запазя причината за загубата между четирите стени в съблекалнята. Имахме три-четири шанса да вкараме, затруднихме Славия, но не успяхме да вкараме", започна хърватинът.

Треньорът обясни смяната на Иван Турицов

Обеща да промени ситуацията

"Ще променя ситуацията, ние всички ще променим ситуацията. Обещавам това на нашите фенове, следващият мач ще е по-добър. Ще върнем ЦСКА на пътя на успеха", обеща Стипич.

Още: Безобразие: Потресаващ ЦСКА пак загуби - запъти се към дъното на класирането (ВИДЕО)

Смяната на Турицов

"Беше тактическо решение да сменя Иван Турицов след почивката, защото променихме някои неща в тактиката. Забравих да Ви информирам вчера на пресконференцията, Георги Чорбаджийски играе от година с болка, роден е с дефект на менискусите, преди година беше опериран. Правилното решение е да се обърне внимание на здравето, не съм доктор, не знам колко време ще отсъства, трябва да чакаме", обясни треньорът.

"Не съм казвал кога ще направя ЦСКА шампион"

"Сигурен съм, че ще се завърнем и следващия сезон ще играем в европейските клубни турнири, ще направим феновете ни горди. В моята култура има един израз, че когато нещо тръгне по трудния начин, се сприятелявате повече. Разбира се, че ще съм тук и догодина, дойдох, за да стана шампион, не съм уточнявал кога ще стане", завърши той. А ето какво каза Златомир Загорчич след победата

ВИДЕО: Славия поведе на ЦСКА след глупост на Турицов

Шеф в ЦСКА 1948 припозна ЦСКА: Взе историята на "червените"

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички