Стойчо Младенов: Мачът с Лудогорец ще е война


Стойчо Младенов: Мачът с Лудогорец ще е война

1046 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че всички в отбора са съсредоточени върху предстоящото дерби с Лудогорец. Според него мачът ще бъде като война.

"Двубоят с Лудогорец го приемаме много лично - както аз, така и целия клуб. Просто ще проведем една война. Една жестока битка и накрая ще видим кой ще излезе победител. Във футбола нервите никога няма да приключат. Ще има нерви, интриги, провокации. Тук в България е така," заяви Младенов след загубата от Локомотив (Горна Оряховица) с 2:3 в контрола.

Той говори и за думите на Аурелиен Йоаким. Нападателят заяви пред медиите в Люксембург, че лекарският екип на ЦСКА не си е свършил работата и затова не може да се излекува вече два месеца от контузията си.

"Мисля, че в Люксембург лошо са интерпретирали думите му. Ние говорихме с него и взехме решението да отиде там по-рано да се лекува, защото тук докторите имаха по-важни задачи. От там са го препратили в Германия и мисля, че ще е готов за мача с Лудогорец. Даже мисля и да го използвам", каза още Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички