Стойчо Младенов прави черния списък след Лудогорец


Стойчо Младенов прави черния списък след Лудогорец

1008 0

Стойчо Младенов ще е готов с черния си списък още в края на ноември.

Тогава той ще обяви на футболистите с кои от тях ЦСКА ще се раздели от 1 януари 2015 година. Почти сигурно „червените" ще се разделят със Сендриньо Мисиджан. Холандският защитник е тотално отписан от треньорския щаб, пише "Меридиан мач". Неговият сънародник Кристиян Супусепа си тръгва, ако бъде намерен заместник. Мястото на Неманя Милисавлиевич също е несигурно, след като дългоочакваното завръщане на Иван Стоянов е съвсем близо. След дербито с Лудогорец Младенов може да разшири списъка с ненужни футболисти. Най-важният мач до края на годината има съдбоносно значение за всички играчи на ЦСКА.

Последният официален мач за календарната 2014 година на ЦСКА е на 13 декември - събота, срещу Черно море. Още две седмици преди това обаче вече ще е ясно кои играчи ще отпаднат от сметките на треньора за двубоите напролет. Причината е, че този път „армейците" искат да направят селекцията навреме. Стойчо Младенов е поставил условие футболистите, които ще бъдат привлечени, да бъдат уредени до старта на зимната подготовка. В движение ще бъдат пробвани не повече от 1-2 играчи. .

От ръководството на ЦСКА се надяват да продадат поне една от звездите си, за да закърпят бюджета. Най-голям интерес има към Луис Соарес, Тони Сипва и Серджиу Буш.

При добри оферти „червените" ще се разделят с повече от един основен играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички