Заради нови проблеми звезда на ЦСКА аут чак до Нова година


Заради нови проблеми звезда на ЦСКА аут чак до Нова година
Снимка: БГНЕС

1059 0

Проблемите в последно време за един от най-важните футболисти на ЦСКА не спират.

Иван Стоянов, който трябваше да се подложи на рутинна операция в началото на сезона, още не може да се завърне в игра. 31-годишният нападател на „червените“ е с нова диагноза, като съмненията за сериозна травма се сбъднаха. Стоянов има скъсан мускул, като това не му позволи да се завърне на терена. В последния месец на няколко пъти се твърдеше, че той е готов за игра - първо за дербито с Левски, после за домакинството на Славия, а след това и за мача с Хасково. Истината обаче се оказа съвсем различна и Стоянов пак е извън строя, пише "7 дни спорт".

Именно заради скъсването на мускула му сливналията замина на лечение при известната Марияна. От ЦСКА се надяват сръбкинята да го вдигне по-бързо на крака, след като Стойчо Младенов възлагаше големи надежди на нападателя. По всяка вероятност обаче Иван Стоянов ще бъде извън терена до края на годината. От ЦСКА не искат да избързват с неговото връщане на терена и форсирането на тренировъчния му режим, за да няма усложнения в състоянието му.

В случая на нападателя на ЦСКА се стигна до лекарска грешка в клуба, тъй като много време не се разбра какво му има. В края на месец юли Стоянов беше опериран от херния, като „червените“ увериха, че до 20 дни ще бъде на терена.

След това нападателят продължи да чувства болки, а наскоро се твърдеше, че има възпалена кост на адуктора. Последната актуализация на състоянието му пък показа скъсване на мускула.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички