Стойчо Младенов тества защитник на Локо (ГО)


Стойчо Младенов тества защитник на Локо (ГО)

1146 0

Бранителят на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Горанов, който бе привлечен през лятото от Академик (Св), ще се пробва да впечатли старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Той ще изкара пробен период на "Армията", преди наставникът да си каже думата за евентуален трансфер. Това обяви президентът на горнооряховския клуб Бончо Генчев.

Тази седмица на проби заминават още двама футболисти на Локомотив. Халфовете Антоний Балъков и Йордан Апостолов ще си пробват късмета в отбори от Гърция. Бончо Генчев не уточни техните имена, но става въпрос за тимове от местната втора дивизия.

За голмайстора на „Б" група Янаки Смирнов, който вкара 14 гола през полусезона, на този етап конкретно предложение в Локомотив не е постъпвало, въпреки че името му бе спрягано за различни отбори от елита.

Вчера имаше заседание на ръководството на клуба, на което бе обсъждано представянето на "железничарите" през есента и целите за пролетния полусезон, както и плановете на старши треньора Сашо Ангелов относно селекцията.

Очаква се ръководството да обяви дали Локомотив си е поставил за цел задължителна атака на "А" група през лятото. Преди няколко дни Бончо Генчев заяви, че такава цел засега няма, но апетитът идва с яденето.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички