"Така трябва да бъде и в ЦСКА": "Червена" фигура даде за пример едно нещо в Левски


"Така трябва да бъде и в ЦСКА": "Червена" фигура даде за пример едно нещо в Левски
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: БГНЕС

3451 0

Росен Кирилов, който е шампион с ЦСКА от 1992 година, както и носител на Купата на България с "червените" през 1993 година, даде интересно интервю. Кирил призна за тежкия старт на "армейците", но и приветства за решението Александър Томаш да замени Томислав Стипич.

Той даде за пример Левски, където още преди старта на сезона назначиха млад български треньор в лицето на Станислав Генчев.

"ЦСКА постъпи правилно с Александър Томаш"

Още: "Свинщина! Чорбата няма как да я бъде, не може да сглоби отбор": Бивш треньор на Левски избухна, спомена ЦСКА

"Важно е играчите, които са взети, да имат класата за ЦСКА и да вдигнат нивото на отбора. Не виждам новите, взети по-рано през лятото, да са по-добри от тези преди тях. Даже нивото, което показаха от началото на сезона, е под онова, което демонстрираха старите футболисти. Доста тежко начало за ЦСКА. Треньорът, в лицето на Александър Томаш, трябва да прецени занапред на кои футболисти да разчита. Дълбоко се съмнявам, че играчите са си показали нивото. Вярвам, че е по-високо. Трябва да се разчита на тези, които са привлечени.

В отбора настъпи рокада на треньорският пост. За мен тя беше правилна. Още в началото трябваше да бъде назначен български специалист. За мен беше грешка назначението на чужденец. Трябваше да се доверят на млад български треньор. Радвам се, че от ръководството видяха, че са сбъркали и си поправиха грешката. Сега начело на отбора е Александър Томаш и му желая успех. Виждаме, че в Левски треньорът е млад специалист в лицето на Станислав Генчев. Така трябва да бъде и в ЦСКА. Сигурен съм, че Томаш е правилният човек за отбора и вярвам, че ще успее да вдигне ЦСКА!" - призна той пред "Мач телеграф".

"Шокиращо": В Англия изумени, че звезда отива в "предпоследния в България" ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички