"Шокиращо": В Англия изумени, че звезда отива в "предпоследния в България" ЦСКА


"Шокиращо": В Англия изумени, че звезда отива в "предпоследния в България" ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4107 0

ЦСКА е напът да осъществи един от най-престижните трансфери в последните години. Разбира се, става въпрос за привличането като свободен агент на легендата на Лийдс - Лиъм Купър. До часове се очаква "армейците" официално да го обявят за свой играч.

На Острова се чудят как Лиъм Купър избра ЦСКА

Британското издание Lancashiretelegraph определи това решение на 33-годишния състезател като "шокиращо" и "сензационно". "Той готви голяма изненада и ще отиде в ЦСКА след преговорите с Блекбърн Роувърс през това лято" - започва изданието.

Още: Александър Томаш шокирал играч на ЦСКА с това изискване, което имал към него

Посочва се, че Лиъм Купър е имал шанса да остане в Лийдс с договор за още една година, но като резерва, а не твърд титуляр. Това го е отказало от предложението. А сериозните финансови изисквания, комбинирани със сравнително дългосрочния договор, който изисква, правят привличането му неособено лесна задача.

"Сега се готви за шокираща промяна на сценария, вече има договорка да се присъедини към ЦСКА София в България. Той ще подпише договор за две години с отбора, който завърши трети в българското първенство през миналия сезон.

ЦСКА прави много слаб старт на новата кампания, като се намира на второ място отзад напред в класирането" - пояснява още изданието. Вижте и каква хитрина използва ЦСКА, за да привлече Лиъм Купър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички