"Ти не си бил роден, когато съм играл за ЦСКА": "Червена" фигура към крещящ му фен (ВИДЕО)


"Ти не си бил роден, когато съм играл за ЦСКА": "Червена" фигура към крещящ му фен (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

8384 0

Нервите след баража за Лигата на конференциите между ЦСКА и ЦСКА 1948 бяха изострени до краен предел. Феновете на "армейците" бяха бесни от поражението с 0:2 и освен че нахлуха на терена, след мача държаха сметка на целия отбор и на ръководителите.

В резултат на това отборът напусна Националния стадион "Васил Левски" доста след последния съдийски сигнал. Наложи се и автобусът на тима да мине няколко метра напред, за да може футболистите директно да се приберат в него.

Силните фигури в ЦСКА - Стоян Орманджиев и Филип Филипов, говориха с привържениците дълго време, като това важи в още по-голяма степен за Филипов. Реакциите към него обаче също бяха негативни.

Още: Критично за ЦСКА: Готви се историческо наказание - БФС осакатява "червените" за дълго

Филип Филипов в разговор с феновете на ЦСКА, продължил над един час

Филип Филипов говори с феновете на ЦСКА

"Не съм треньор на отбора. Оттук нататък следващите две години ще нося пълната отговорност" - бяха едни от първите думи на Филипов към гневните запалянковците, които стояха срещу него.

"Ти трябва да си тръгнеш, нямате място тук" - пък последва отговорът. Филипов остана над един час, в който разговаря със запалянковците точно пред Националния стадион. В даден момент и неговите нерви не издържаха.

Още: "Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

"Който ме познава, знае, че единственото нещо, което ще ме удовлетвори, е ЦСКА да бъде шампион. Ти не си бил роден, когато аз съм играл за ЦСКА" - каза той на един от феновете. Можете да видите ситуацията чрез кадрите по-долу в материала, на които ясно се чуват и думите на изпълнителния директор на "червените". А кой бе единственият от ЦСКА, на когото феновете не посмяха дори да повишат тон?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички