Той обяви ЦСКА за Литекс: "Червените" поздравиха своя легенда, вбесила феновете


Той обяви ЦСКА за Литекс: "Червените" поздравиха своя легенда, вбесила феновете
Снимка: LAP.bg

4816 0

От ЦСКА не пропуснаха да поздравят своята легенда Георги Илиев. Майкъла празнува своя рожден ден днес - на 15 септември. Илиев, който става на 68 години, е бивш футболист и ръководител в "армейския" клуб.

В миналото неведнъж си е навличал гнева на "червените" привърженици - най-вече с изказването, че това всъщност не е ЦСКА, а е Литекс (най-вече през 2016 и 2017 година). Ето какво написаха от клуба, за да поздравят своята легенда:

ЦСКА поздрави Георги Илиев - Майкъла за рождения му ден

"Днес Георги Илиев – Майкъла, бивш футболист и ръководител в ЦСКА, отбелязва своя 68-и рожден ден.

Кариерата на защитник започва в Сливен, а през 1976 година се присъединява към ЦСКА, където играе шест сезона. С отбора печели три шампионски титли и две Купи на България. През сезон 1981/82 достига до полуфинал в турнира за Купата на европейските шампиони. За ЦСКА записва над 130 мача, като отбелязва и 4 гола.

За националния отбор на България има пет изиграни мача.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

След приключване на кариерата си заема ръководни позиции в ЦСКА, сред които спортен директор, главен селекционер и изпълнителен директор.

Пожелаваме на Георги Илиев здраве, щастие, успехи и дълголетие!" - написаха от клуба. В клуба се готвят за първа победа с Александър Томаш начело - вижте какво е състоянието на новите играчи в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички