Томаш, Филипов и Александров на среща: Взеха важно решение за ЦСКА за месеци напред


Томаш, Филипов и Александров на среща: Взеха важно решение за ЦСКА за месеци напред
Снимка: БГНЕС

2382 0

След разговори между старши треньора на ЦСКА Александър Томаш (както и хора от екипа му), спортния директор на клуба Филип Филипов, както и техническия директор Михаил Александров, бе взето решение за лагера през зимната пауза.

ЦСКА ще проведе зимния подготвителен лагер в Турция

В крайна сметка е било решено, че ЦСКА ще се подготвя в южната ни съседка Турция. Като варианти са били обсъждани страни като Испания и Кипър, но е било счетено, че в Турция най-лесно ще се осигурят по-качествени контроли.

Тепърва ще бъдат разгледани опции за хотел и терени, които армейците да използват, както и самата продължителност на лагера. Има вариант червените да проведат и двата етапа от подготовката си в Турция, като между този с беговите упражнения и по-тежките физически натоварвания и следващия, в който се набляга на игровата подготовка футболистите, да получат почивка, при която да могат да се видят със семействата си.

През последните 4 години ЦСКА неизменно провеждаше зимните си лагери в югоизточната ни съседка, докато преди това предпочиташе Испания. Междувременно се появи информация, че от ЦСКА признали за две предложение за престижни трансфери през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички