Томаш с ужасни новини за Бусато, но и отсече: ЦСКА е с най-добрите играчи в България


Томаш с ужасни новини за Бусато, но и отсече: ЦСКА е с най-добрите играчи в България
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2030 0

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш говори след победата с 2:0 над Ботев Враца. Наставникът на "армейците" разкри, че вратарят Густаво Бусато е със сътресение на мозъка и със счупен нос. Той отново отказа да се оправдае с несвършената работа на Томислав Стипич.

Томаш разкри какво е състоянието на Густаво Бусато

"Бусато дойде в съблекалнята, сам се е изписал. Сътресение на мозъка и счупен нос, в лека степен е сътресението, целият е в кръв. Неприятно. Това са фактори, които не зависят от мен. Тези правила... Човек в засада, виждате докъде води. Тези контузии... ако го кажа, ще значи, че се оправдавам. Обяснението е ясно, но ще звучи като оправдание. Хората в ЦСКА трябва да се справят с всичко, няма да е лесно.

Имахме един план за мача. Мускулна контузия, което не е нормално. В момента за ЦСКА са важни резултатите. Аз и екипът сме романтици и искаме да ги постигаме с определен начин на игра, но резултатите са най-важни. Виждайки и напрежението във футболистите, това бе важно. Това са най-добрите футболисти в България като индивидуалност. Откакто съм тук и Ботев, и Черно море, и Левски можехме да победим, моято огромна грешка се казва Септември.

В ЦСКА всеки един футболист е важен. Явно футболистите четат нещата, мен също ме запознават какво пишат - всеки ден някой си тръгвал, имало чистка. Докато аз не кажа кой си тръгва, никой няма да си тръгне. Това съм го казал и на футболистите. Когато Коялипу реализира 10-15-20 гола, ще съм доволен. В ЦСКА трябва да се справяш с напрежението и винаги има напрежение. Всички следващи мачове са много важни. Ако не можем да се справяме с напрежението, значи сме сбъркали с преценката си" - сподели пред "Диема спорт".

Вижте повече за победата на ЦСКА над Ботев Враца (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички