Томислав Стипич отговори на важни въпроси за бъдещето на Юга в ЦСКА и дългоочаквания нападател


Томислав Стипич отговори на важни въпроси за бъдещето на Юга в ЦСКА и дългоочаквания нападател
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3598 0

Треньорът на ЦСКА - Томислав Стипич, говори пред българските медии преди сблъсъка на "червените" със Спартак Варна, част от третия кръг на родната Първа лига.

Думите на Стипич преди Спартак Варна - ЦСКА

"Настроението е много добро след последната победа. Знаем, че можем по-добре. Търсим баланс между търпение и воля - това е ключът към спечелването на мача във Варна", започна Стипич.

Още: ЦСКА поздрави Стипич за ЧРД: Стигни върха, към който си се устремил

"Всички играчи са здрави. Има страхотна атмосфера, може да влезем в мача добре, Локило е готов да облече за пръв път тениската на ЦСКА".

"Усетих, след победата, страхотно удовлетворение. Най-важното във футбола е спечелването на мачовете. Усетих, че ЦСКА не е само просто клуб. Това е много повече, това е начин на живот. Това е огромна отговорност".

"Юга няма да бъде в групата за мача във Варна. Той имаше кортизонови инжекции и трябваше да премине индивидуални тренировки след края на лагера. Няма да участва срещу Спартак".

Още: Спряганият за ЦСКА Александър Томаш: Стипич е добър треньор, има големи топки

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"С или без нападател трябва да играем на върха на възможностите си и да печелим мачове. Директорите и аз имаме добри идеи. Смятам, че следващата седмица ще представим нов централен нападател".

"Като за начало мога да кажа доста по-различна атмосфера, там ще има публика. Спартак Варна играе добър футбол, има добра ротация, ползват се всички играчи, очаква ни тежък мач".

"Матиас Фаетон ще бъде отново в групата и ще бъде един от играчите, които може да играят във Варна. Последният мач обаче реших да не го пускам срещу Хебър, защото смятам, че той трябва да се развие повече - не беше нищо против него".

"Изненадан съм как реагират моите играчи за моите правила и с моите очаквания и изисквания към тях. Те моментално попиват информацията, като гъба са", завърши хърватският специалист.

Още: Трус в Първа лига: Лудогорец отмъква титуляр на ЦСКА, отказал им заради "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички