Томислав Стипич отговори на въпроси за Амос Юга и Иван Турицов след победата на ЦСКА над Беласица


Томислав Стипич отговори на въпроси за Амос Юга и Иван Турицов след победата на ЦСКА над Беласица
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5620 0

ЦСКА съумя да победи с 2:0 отбора на Беласица Петрич в Панчарево в първата си лятна контрола преди старта на сезон 2024/25 в Първа лига. Това бе и неофициален дебют на новия наставник на "червените" - Томислав Стипич, който говори веднага след края на срещата.

Думите на доволния наставник на ЦСКА

"Наистина съм доволен от показаното днес. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, трябва да изтъкнем силата на нашия отбор. Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха, показаха желание. Сега ни предстои лагер в Банско", започна наставникът на ЦСКА.

Още: Томислав Стипич дебютира в ЦСКА с победа над Беласица Петрич в контрола

Стипич доволен от успеха на ЦСКА над Беласица

"На 25 юни Амос Юга ще се присъедини към отбора. Изразявам благодарността си към хората, които подготвиха терена по начина, по който го видяхте, трябва да им отдадем значимото".

"Фокусиран съм върху футбола, аз отговарям за подготовката и тренировките, а преговорите с нови играчи се водят от ръководството. Когато има развитие с Иван Турицов, от клуба ще бъде обявено. Няма как да не искам Турицов, той е национал в разцвета на силите си. Интересен играч е, играе добре без топка".

"Фокусираме се върху подготовката на отбора и с малки стъпки да напредваме към успехите. Към голям клуб като ЦСКА няма как да няма интерес от медиите, засега това, което се появява в медийното пространство е коктейл от истина и неща, които ще се случат занапред".

"Работя с този отбор 10-12 дни, има един месец до началото на първенството, в този период, който и да дойде и може да вдигне класата, е добре дошъл", завърши Томислав Стипич.

Стана ясно защо Андрей Йорданов предпочете Ботев (Пд) пред ЦСКА

ЦСКА може да привлече вратар, пазил за Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички