Томислав Стипич отговори за Турицов и назова: Името на играч, когото ЦСКА иска да вземе


Томислав Стипич отговори за Турицов и назова: Името на играч, когото ЦСКА иска да вземе
Снимка: БГНЕС

5094 0

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич говори пред медиите и сподели първите си впечатление от отбора. Освен това той коментира трансфери в клуба, като в прав текст сподели, че Георги Минчев е следен и допълни, че българите са част от идентичността на клуба. Хърватинът с германски паспорт отговори и за Иван Турицов.

"Първо трябва да се опознаем, да изградим добра атмосфера в отбора. Футболистите трябва да се запознаят с моите правила. Искам да изградим добро ядро и тогава ще влезем по най-добрия начин в подготовката. От добрата атмосфера зависят нашите резултати. Последните 5 дни момчетата тренираха в много добро настроение. Това е една добра основа за добри резултати.

Томислав Стипич за ролята на българите в ЦСКА

Още: ЦСКА прецаква тима, "съсипал му сезона" - открадва вече договорен играч

Всеки очаква нови попълнения. Фокусирани сме върху футболистите, които имаме. Искаме да се запознаем с техните силни и слаби страни. Имаме опции, но е важно да се запознаем с настоящия състав. Георги Минчев е в нашия радар. Гледаме и други български футболисти, защото това е част от идентичността на ЦСКА.

Искаме фокусът да е върху българите. Много скоро ще представим нови играчи. Иван Турицов е все още в ЦСКА. Той е желан от други клубове. Понякога човек има нужда да си изчисти главата и да вземе най-доброто решение" - призна Стипич.

Стипич за феновете на ЦСКА

Остава ли Иван Турицов в ЦСКА

Наставникът бе запитан и за жребия за Първа лига, който отреди "червените" да започнат срещу хегемона у нас Лудогорец - като гост на "Хювефарма Арена" в Разград. Въпреки това Стипич заяви, че жребият "не е чак толкова тежък".

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ)

"Феновете са неизменна част от клуба. Това е една от причините, поради които аз дойдох в ЦСКА. Искам да им предам моята енергия. Вярвам, че може да очакваме тяхната подкрепа през новия сезон.

Не е чак толкова тежък жребият за новия сезон. Ние ще бъдем достатъчно готови и ще излезем за победа. Това е програмата и ние се съобразяваме с нея. В първата контрола ще имам възможност да видя футболистите в игрова обстановка. Ще им дам някои тактически указания, но няма да има огромно напрежение върху тях. В ЦСКА във всеки мач се излиза за победа.

Първо трябва да изградим една основа, за да можем да побеждаваме. Един гол, една победа вдигат много атмосферата в клуба. Ние сме фокусирани върху това да работим здраво и да изпълняваме целите си въпреки всички препятствия, които има един клуб. Знам какво е да работиш здраво и с упоритост да постигаш целите си" - каза още той. Междувременно се появи информация, че до дни ЦСКА ще завърши три трансфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички