Томов постави задача: Влизане в групите на Евротурнирите


Томов постави задача: Влизане в групите на Евротурнирите
Снимка: БГНЕС

1306 0

Влизане в групите на Шампионска лига или Лига Европа. Това е задачата, която Александър Томов постави на футболистите на ЦСКА.

"Бях в Турция и изгледах мача със Стяуа. Отборът е подготвен много добре и това са думи на спортно-техническото ръководство. Целта е шампионската титла. Тази година съм поставил незаобиколима задача - влизане в групите на ШЛ или в ЛЕ", разкри Томов пред Канал 3.

"ЦСКА може да излезе на печалба през 2016-та, но моята амбиция е това да се случи още тази година. Като не броим дълговете към НАП, които са обезпечени, и тези към собственика, остават много малко и те не са проблем. Те са няколко милиона, но ние оспорваме дела във ФИФА, които са скандални. С нула мачове претендират за петстотин хиляди. Не само Бенжелюн и Спрокел" разказа главният в "червения" тим.

Става дума за 17 футболисти, с които са подписвани договори без треньорът да ги е желал.

"Едно лице, което се прави на спортен специалист, претендира за 320 000 евро. Това е източване, което е неправомерно. Нилсон и Тенгариня претендират по 660 000 евро, а имат по 5 мача. Ставали са скандални неща. Дори не съм убеден, че бившите собственици са осъзнавали за какво става въпрос", добави босът на армейците.

Той дори даде съвет на Левски относно желанието на клуба да даде акции на своите фенове по подобие на ЦСКА.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"В кръга на шегата. Бихме ги шест пъти. Не е лошо да се поучат от нашия опит", коментира босът на армейците.

"В момента не искам да говоря за тези неща. Много ме натискат. Не крия, че много мои млади колеги ме натискат, но в бъдеще ще говорим на тази тема, все още не съм взел окончателно решение", коментира евентуално завръщане в политиката Александър Томов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички