Тони Силва: Не знам дали ще остана в ЦСКА


Тони Силва: Не знам дали ще остана в ЦСКА

1432 0

Крилото на ЦСКА Тони Силва направи скандал вчера, след като обяви публично, че иска да напусне отбора. Малко след 10:00 часа португалецът написа в профила си в социалната мрежа фейсбук: "Вече не съм щастлив в този клуб". Само минута по-късно привърженици на тима се нахвърлиха върху крилото и той бързо изтри своя статус.

Основната причина за гневната реакция на Тони е била спор със старши треньора Стойчо Младенов. Двамата са си повишили тон на португалски на сутрешната тренировка, при което Силва е напуснал терена и се е прибрал в хотела. Крилото е бил бесен на Стойчо заради неспазени обещания на треньора към него. Португалецът обаче отказа да разкрие какви са те и какво точно е в основата на бурното му недоволство.

Неговият коментар за ситуацията бе лаконичен: "Не знам дали ще остана в ЦСКА. Имам проблеми в момента. Стойчо ми обеща много неща, но не ги изпълни. Повече не искам да коментирам, това е личният ми живот и имам право да го запазя за себе си", заяви Силва пред "Тема Спорт".

В следобедните часове обаче португалецът е провел разговори с ръководството. Той е бил сериозно разкритикуван заради поведението си и публикува нов статус във фейсбук. Този път тонът на Силва бе далеч по-мек.

"Нека хората да плюят и да пишат за мен каквото и колкото си искат. Аз вярвам в нашия президент (б.а. -Александър Томов), че всичко в клуба е наред и ще станем шампиони. ЦСКА е моето семейство", написа Силва.

Само ден преди португалецът да избухне, стана ясно, че ръководството обмисля да му предложи нов контракт при подобрени финансови условия. ЦСКА е готов да му плаща по 15 000 лева на месец. Но предвид действията на португалеца вече не е сигурно, че ще се стигне до подобно предложение, е коментарът на вестника.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички