Три "крепости" са непреодолими за ЦСКА и Левски, "червените" водят съперника си


Три "крепости" са непреодолими за ЦСКА и Левски, "червените" водят съперника си
Снимка: Emona Tsoncheva / Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1450 0

ЦСКА не се представя безгрешно от началото на сезона, но продължава серията от добри резултати, а с това и битката с вечния съперник - Левски, за интересни рекорди. Двата тима безспорно са сред най-влиятелните в родния футбол, но се оказва, че "червените" са побеждавали в повече градове извън София от Левски.

"Армейците" поведоха в своеобразната класация след последния шампионатен успех, който бе първи за тима в първенството в един определен град. Те се наложиха над Арда с 3:1 и Кърджали се превърна в 40-ия извънстоличен град в България, в който ЦСКА записа победа в местния елит, споделя "Тема Спорт".

В същото време другият български гранд е покорил с един град по-малко - 39, и изостава временно в класацията. Двата тима обаче си приличат по провалите извън столицата, тъй като така и не са се преборили в Свищов, Тетевен и Казанлък. 

Сините разполагат с две ремита и толкова загуби край Дунава, eдно поражение срещу втория съперник и един равен в "града на розата". Ситуацията на ЦСКА също не е много по-различна - активът в Свищов е същият,  в Тетевен има реми, докато поражение бележи единственото гостуване на Розова долина.

Ето къде да гледате днес НА ЖИВО Локомотив Пловдив - ЦСКА!

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички