Уж сигурен за ЦСКА: Прави фурор по терените


Уж сигурен за ЦСКА: Прави фурор по терените
Снимка: Lap.bg

6384 0

В доста сериозен период от време от летния трансферен прозорец се спекулираше, че един от новите нападатели в ЦСКА ще бъде българският национал Георги Минчев. Сделката се считаше едва ли не за "сигурна", но в крайна сметка не бе осъществена.

ЦСКА не подписа с Георги Минчев, а той дебютира за новия си отбор с два гола

А сега "армейците" може и да съжаляват за този пропуск, след като бившият нападател на Локмотив Пловдив започна бляскаво кариерата си в новия си клуб. Георги Минчев подписа като свободен агент с турския Юмраниеспор, състезаващ се във второто ниво на футбола в Турция.

Минчев бе титуляр и бе заменен чак в 90-ата минута от Мехмет Али Бююксаяр. Преди това обаче се отчете с две попадения за успеха с 3:0 над Чорум.

Първият гол бе дело на Баръш Икинджийер в 28-ата минута, а след това дойде времето на българина - в 55-ата и в 86-ата минута. Първият му гол бе след отлична реакция и изненадващ удар с глава, с който вратарят не се справи. Пет минути преди края на редовното време пък Минчев се бе пласирал отлично на втора греда и засече високо центриране от Соку с глава.

В следващия кръг Юмраниеспор гостува на Шанлъурфаспор на 18 август от 21:45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички