Весела Лечева успокои за "Армията", ЦСКА се активизира до края на март


Весела Лечева успокои за "Армията", ЦСКА се активизира до края на март
Снимка: Кристиан Гърев

2839 0

Спортният министър - Весела Лечева, даде пространно интервю пред Actualno.com, в което освен водещите теми около българския спорт коментира и случващото се около бъдещата реновация на стадион "Българска армия" - голямата мечта на ЦСКА.

Тя е категорична, че феновете на "армейците", както и самият клуб заслужават да имат ново съоръжение и допълни, че държавата е направила всичко, което зависи от нея:

Работата пред ЦСКА

"Нещата вече са в ръцете на ЦСКА. Мисля, че в най-скоро време те ще предоставят пред обществеността изготвените идейни проекти и след това ще пристъпят към изработването на детайлния технически проект. След това процедурата е следната – трябва да се мине през съгласувателни процедури, през съответните институции и чак тогава, ще има първа копка", категорична е Лечева.

Тя също така взе отношение по темата дали е възможно при назначаването на нов министър на спорта да има някакви пречки по завършване на проекта за строеж на "Армията":

Промяна на властта

"Надявам се, че няма да има пречки около строежа на „Българска армия“, ако дойде нов министър на спорта. Когато се подписват такива договори и се поемат ангажименти, те трябва да бъдат спазвани. В противен случай, това говори много лошо за управлението в една държава, която претендира да е част от европейското семейство. Мисля, че пътят назад е невъзможен“, категоричен е министърът.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Според информациите в медийното пространство, от ЦСКА съвсем скоро ще свикат пресконференция, на която ще бъдат представени гореспоменатите проекти, които най-накрая ще дадат ясна представа как ще изглежда новият стадион на ЦСКА.

Вижте какво казаха от Черно море по адрес на съдиите за мача с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички