Започна се! Национал е аут: Взет от Стойчо Младенов обяви раздяла с ЦСКА


Започна се! Национал е аут: Взет от Стойчо Младенов обяви раздяла с ЦСКА
Снимка: Lap.bg

19727 0

На специална пресконференция от ЦСКА признаха, че доста играчи ще напуснат клуба, като споменаха няколко играчи с изтичащи договори, които вече няма да са част от "армейците". Часове след това дойде и официално потвърждение.

Футболистът обаче изпревари официалното изявление на клуба и сам го обяви чрез личния си профил в социалната мрежа Instagram. Става въпрос за Енес Махмутович, чийто контракт изтича и няма да бъде подновен.

Енес Махмутович обяви раздялата си с ЦСКА

Още: "Селяндурско": Росен Петров разкъса Гриша Ганчев и обяви - звезди взимали по 30 хиляди евро

Той бе привлечен при "червените" в края на март 2022 година, когато старши треньор на тима бе Стойчо Младенов. За периода си в клуба Махмутович изигра 44 двубоя, като дори се отчете с едно попадение (срещу ЦСКА 1948 с удар извън наказателното поле). Освен това си изкара общо 12 жълти картона за 3222-те минути, в които бе на терена с фланелката на ЦСКА.

Махмутович приключи с ЦСКА

За финал той благодари на клуба и му пожела всичко най-добро. "Благодаря ти и всичко най-добро, ЦСКА" - написа лаконично той и добави сърце след името на вече бившия му отбор. Махмутович е национал Люксембург. Ето и кои други играчи ще си тръгнат от ЦСКА поне към момента.

Още: Валтер Папазки в ЦСКА? Шеф при "червените" най-сетне отговори

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички