"Селяндурско": Росен Петров разкъса Гриша Ганчев и обяви - звезди взимали по 30 хиляди евро


"Селяндурско": Росен Петров разкъса Гриша Ганчев и обяви - звезди взимали по 30 хиляди евро
Снимка: Lap.bg

4327 0

Един от лидерите на сектор "Г" Росен Петров - Животното се появи на пресконференцията на ЦСКА, в която участие взеха Стоян Орманджиев, Филип Филипов, Михаил Александров и треньорът Томислав Стипич. Той коментира грозните сцени и нахлуването на "червените" фенове, като обяви, че това не е било против новото ръководство. И отново атакува Гриша Ганчев за управлението му в последните 9 години.

"Крайно неприятна ситуация. Искам да изразя моето мнение и на 90% от феновете на ЦСКА. Тази ситуация не е била насочена по никакъв начин към новото ръководство на ЦСКА. Това е мнението на всички, не говоря за лаиците, които пишат във "Фейсбук".

Това бе насочено срещу едни наемници в ЦСКА, които взимат по 30 хиляди евро и нагоре. Поставяха условия на Стамен Белчев. Ще дойде време и ще има отговори на тези въпроси. Нека оставим новия старши треньор да влезе в добра обстановка", заяви Петров, който взе думата по време на брифинга.

Още: Поне петима си тръгват от ЦСКА, изненада около бъдещето на наш национал

"Имаше махленско управление в ЦСКА 7-8 години, да не ползвам други епитети. Имаме пълен съпорт към новото ръководство. 8 години бяхме зад старото ръководство, изпихме много горчиви чаши, няма да влизам с подробности за смяната на собствеността", допълни той.

На феновете на ЦСКА им е преляла чашата на търпение

Лидерът на сектор Г отново се изказа против Гриша Ганчев

"Доказали сме с годините нашата преданост към ЦСКА. Когато обаче нещата не се случат така, както очаквахме, реагираме, всеки реагира по свой начин. Онзи ден на феновете на ЦСКА чашата им преля - осем години селяндурско управление, осем години говорене и нищо неправене. Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите. Това показва, че ЦСКА е жив. Много търпяхме. Не адмирирам това, което се случи. Мнението ми е, че когато се случват такива неща, колкото и да са грозни, когато фенове и ръководство гледат в една посока, такива неща може да са позитив.

Още: Томислав Стипич помоли за 2 неща и даде огромно обещание на феновете на ЦСКА

Говорили сме с Филипов и с Орманджиев, знаят нашето отношение към институцията ЦСКА. В мое лице и в лицето на сектор Г - имате нашата пълна подкрепа във всяко отношение. Разбира се, че ще дадем време. Ще очакваме и резултати - каквито подобават на ЦСКА. Никой не се съмнява в това, че публиката на ЦСКА винаги ще бъде коректив. Надявам се да няма повече изпълнения такива, но се надявам и че новият старши треньор и футболистите ще направят така, че да сме усмихнати и щастливи на новия стадион", допълни той. А имаше голяма закана за промяна от Мишо Александров, ДЮШ на ЦСКА ще изглежда коренно различно.

Още: ЦСКА няма отбор за титлата, има нужда от 3 трансферни прозореца, за да го изгради

ЦСКА начерта конкретна структура на управление, обявиха името на собственика

Росен Петров - Животното с ироничен коментар за Левски - ЦСКА: В неделя умрели срещу мъртви

Лидерите на "Сектор Г" и ветеран ще лекуват загубата от Лудогорец с дерби в Шампионска лига

Напук на мерките: Лидер на Сектор "Г" заяви, че ще вкара всички фенове на "Армията"

Бивш лидер в ЦСКА скочи на БФС, тартор на феновете пък се подигра след резила

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички