Зарадваха Нестор Ел Маестро с новина за Майкъл Естрада преди ЦСКА - Левски?


Зарадваха Нестор Ел Маестро с новина за Майкъл Естрада преди ЦСКА - Левски?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3584 0

В утрешната събота, 7-и октомври, ЦСКА е символичен домакин на Левски в мач от 13-ия кръг на Първа лига, който ще стартира в 14:45 ч. на стадион "Васил Левски".

"Блиц" съобщава, че малко повече от 24 часа преди първия съдийски сигнал на Радослав Гидженов, "червеният" старши треньор - Нестор Ел Маестро, е получил много добра вест.

Тя касае еквадорския нападател Майкъл Естрада, който вкара 3 гола в последните 2 срещи на "армейците", но усука лошо коляното си при гостуването на Локомотив Пловдив и участието му срещу "сините" бе под въпрос...

Според информацията, 27-годишният футболист е преминал още един преглед в столична клиника, след който е станало ясно, че отпадат всякакви съмнения и той ще може да играе срещу тима на Николай Костов. В най-лошия случай Естрада ще се появи от резервната скамейка през второто полувреме!

"Вече всичко зависи от Ел Маестро дали Майкъл ще играе или ще остане резерва. Треньорът остана доста доволен, когато чу новината", коментират източници на изданието.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - На двата полюса: Беда и две положителни вести за Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички