Защитник ли? Новият в ЦСКА Лумбард Делова "шие" голове като Меси и Роналдо - брутални изпълнения (ВИДЕО)


Защитник ли? Новият в ЦСКА Лумбард Делова "шие" голове като Меси и Роналдо - брутални изпълнения (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

24331 0

ЦСКА осъществи и изходящи, и входящи трансфери през лятото, като почти със сигурност ще има още нови футболисти, които ще се присъединят към "армейците" за новия сезон. До момента обаче един от привлечените се отличава много сериозно.

Новият в ЦСКА Лумбард Делова: Повече от защитник

Лумбард Делова в ЦСКА

Става въпрос за централния бранител Лумбард Делова. 25-годишният защитник, висок 187 сантиметра, имаше още малко от договора си с Балкани и по този начин тимът от Косово го продаде за нетолкова скъпа цена, която "червените" можеха да си позволят.

Националът на Косово, който е ставал четири пъти шампион на страната, има и други трофеи - Купата и Суперкупата, както и един трофей от Хърватия - Купата, спечелена с Хайдук Сплит.

Оказва се обаче, че той разполага не само с добри дефанзивни навици, но може да се включва доста успешно и в предни позиции. Това доказва и видео с някои от най-красивите му попадения с Балкани.

Още: Първо в SportLive: Колко плати ЦСКА на Балкани за титулувания Лумбард Делова?

Немалка част от тях идват след изстрели извън наказателното поле, при един пък показва техника на малко разстояние и минава няколко противникови играчи - при трети пък реализира по-стандартни голове за футболисти на неговата позиция - с глава след центриране.

Можете да видите компилация от попаденията му чрез прикачените кадри по-долу в материала. ЦСКА пък направи Лумбард Делова втория най-скъп играч в Косово - а Лудогорец също го искаше.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички