Абсурдното оправдание: Концертът на "Васил Левски" е обявен 3 месеца преди жребия, от БФС не знаели


Абсурдното оправдание: Концертът на "Васил Левски" е обявен 3 месеца преди жребия, от БФС не знаели
Снимка: Lap.bg

24 0

Полемиките около провеждането на двубоя между Левски и ЦСКА не спират. Апелативната комисия се произнесе, че ще размени два от кръговете в Първа лига - 8-и и 12-ти, което означава, че дербито ще е на 19 декември с публика на двата отбора.

Припомняме, че двубоят трябваше да се играе на 14 септември, но заради невъзможността да се играе на стадион "Васил Левски" бе преместен на "Георги Аспарухов" само с домакински фенове.

Пореден абсурд от БФС

Причината концерт на Андреа Бочели. Събитие, което е обявено още на 6 март, което показва бърза справка. Билетите пък са пуснати в продажба на 8 март с конкретно място на провеждане - Националния стадион. Тогава все още се провеждаше стария сезон на първенството и дори не се мислеше за жребия за новия.

Днес (29.08) от Апелативната комисия обаче абсурдно обясниха, че в БФС не били наясно или поне договор за подобно събитие не било предоставено. Жребият за настоящия сезон бе на 13 юни - 3 месеца след обявяването на концерта и пускането на билетите.

„Най-вероятно е имало преговори преди това, но към тази дата не е имало договор за концерт. Ние сме невъзможност.„Аз казах, че има намерение за концерт. Представен договор между Националния стадион и Андреа Бочели към датата на жребия нямаше при нас“, коментира представителят на Апелативната комисия - Валери Апостолов.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички