Алекс Колев: Горд съм, че съм в най-великия отбор в България, няма да се шадя


Алекс Колев: Горд съм, че съм в най-великия отбор в България, няма да се шадя
Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

1685 0

Новото попълнение на Левски - Александър Колев, обяви, че е много щастлив да се завърне на "Герена". Днес той бе представен като футболист на "сините" и обясни, че не е имал никакви претенции.

Горд е да бъде в най-великия бг клуб

"Много съм щастлив, емоционален и горд, че съм в най-великия отбор в България. Чувството е неописуемо. Щастлив съм и се надявам на доста успехи. Доста носталгично беше, докато минавах през изкуственото игрище.

Той е щастлив, че е сбъднал детската си мечта

"Надявам се всичко да свърши тук"

Всичко започна оттук, надявам се тук и да завърши. През годините съм присъствал на доста мачове на Левски, дори когато съм бил в чужбина. Щастлив съм, че съм изпълнил детската си мечта. От моя гледна точка нещата бяха само "да". Въобще не съм мислил над предложението на Левски", започна той пред клубната телевизия.

Обеща да не се щади

"Аз съм бил на доста мачове на Левски, знам за какво става въпрос. Друго е да го изпиташ като футболист това нещо. Тук обстановката е най-добрата в България. Амбициозен съм, но не искам да си слагам бариери. Надявам се отборът да върви добре, а така и аз да вкарвам голове. От работа не се плаша, няма да видите щадене от мен", продължи нападателят.

За Генчев и състава, който заварва

"Генчев е добър и амбициозен специалист. Показа добри неща не само в Крумовград, а и в другите си отбори. Ако играем в схемата на Крумовград, съм запознат с нещата, които изисква. Тук е друг отбор, друга обстановка. За мен най-важното е да има добър колектив. Тогава неизменно ще има резултати. Знам за какво става въпрос. С българите се познавам, с чужденците също. Не мисля, че ще има проблем", каза още Колев.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Голмайсторът призова феновете да вярват и да обичат Левски, да са до отбора в добри и лоши моменти и да се обединят. Междувременно, хърватин също е пред трансфер в Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички