Аниете: Трябва да ми отрежат краката, за да не играя за Левски


Аниете: Трябва да ми отрежат краката, за да не играя за Левски

2380 0

Испанските звезди на Левски Мигел Бедоя и Антонио Аниете бяха гости в кино "Арена" за вечерта на испанското кино, организирана от "Instituto Cervantes".

Двамата бяха посрещнати от десетки фенове, като раздадоха автографи и се снимаха с феновете на Левски, като имаше доста желаещи.

Медийният интерес към двамата също беше много голям, като двамата дадоха интервюта за журналистите. И двамата бяха откровени, като споделиха, че финансовата криза в отбора няма как да не влияе.

"Няма как да не ни се отразява финансовото положение, но ние продължаваме да играем. Сложно е, но аз съм доволен от Левски и искам да изпълня договора си. Сега на дневен ред са следващите два мача, тогава ще мислим какво да правим", коментира Бедоя.

Аниете, който се превърна в един от идолите на сектор "Б" след трансфера си през лятото, сподели мнението на своя съотборник, но беше краен в идеята си да играе за Левски в последните два мача.

"Вярно е, че е трудно. Сега имам и болежки, но това няма да ме спре да играя за Левски. Трябва да ми отрежат краката, за да не играя за Левски срещу Черно море", настоя атакуващият халф.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички