Баждеков: Феновете ме свързват с негативите, не съм виновен за загубите


Баждеков: Феновете ме свързват с негативите, не съм виновен за загубите

997 0

Изпълнителният директор на "Левски" Константин Баждеков е на мнение, че привържениците на тима от НКП и "Тръст Синя България" искат освен него да има още един човек на позицията, тъй като го свързват с негативните неща около отбора в последните години.

Финансистът обаче е категоричен, че не е виновен за финансовите загуби на клуба и през годините е защитавал интересите на "Левски".

"Обяснени са нещата относно загубите, които генерира Левски, не съм виновен аз, те са от няколко години насам. Може би привържениците ме свързват с нещата, които се случиха в последните години - не само финансови, а и спортно-технически. Като човек, който остава в ръководството трябва да си изживея и негативите. Ако съм виновен, поемам отговорност", коментира Баждеков след заседанието на УС.

"Все пак през годините съм работил коректно и съм защитавал само интересите на Левски. Не се притеснявам от нищо", категоричен бе той.

Директорът разкри, че му предстои да се срещне в ръководствата на фенските организации. "Ще си изясним отношенията и ако сме достатъчно аргументирани, да си стиснем ръцете. Важното е нещата да се случват в името на клуба. Понякога в спора се ражда истината", завърши Баждеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички