Батков: Мъри се сгоди с тия момчета от "София Запад" - искаше да завземе Левски с тях


Батков: Мъри се сгоди с тия момчета от "София Запад" - искаше да завземе Левски с тях
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

891 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков сподели, че Станимир Стоилов се е сближил с "момчетата от Националния клуб на привържениците, и по-скоро с тези от "София Запад", като е искал чрез тях да вземе властта в "синия" клуб. Все пак призова Мъри и мажоритарният собственик Наско Сираков да заровят томахавките.

Тодор Батков коментира Станимир Стоилов

"Народната любов малко замъгли съзнанието на Стоилов. Бидейки най-добрия треньор, даже аз съм на заден план, макар че харчеха моите пари, моите организации и хватка. Така или иначе хората приемаха, че заслугата е на Стоилов. И след като се върна, отборът тръгна добре и Мъри реши, че може да узурпира целия Левски. Е, няма как да стане. И така тръгна разривът между него и Наско. Той се сгоди с тия момчетата от НКП и по-скоро "София Запад". Дори Фъргюсън не го е поискал това, извинявай.

Да, той искаше да завземе клуба през тях. В което няма лошо, но аз не виждах как може да организира, да осигури финансирането и структурирането. Затова аз взех страната на Наско. Време е да заровят томахавките. Ако трябва, аз ще посреднича, защото ние сме Отбора на народа" - призна Батков за "Канал 3". Освен това Тодор Батков разкри, че Станимир Стоилов е взимал допълнителни пари в Левски от секретен договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички