Бивш шеф в Левски заложи целите пред Станислав Генчев: Титла, купа и успех в Европа


Бивш шеф в Левски заложи целите пред Станислав Генчев: Титла, купа и успех в Европа
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1374 0

Бившият футболист и директор в Левски Николай Илиев даде любопитно интервю, в което назова и целите пред новия страши треньор на "сините" Станислав Генчев. Те са максимално високи - титла, купа и успешно представяне в европейските клубни турнири догодина.

Целта пред Левски и Генчев е да са шампиони и да вземат Купата на България

Станислав Генчев има високи цели с Левски

"Станислав Генчев показа добри треньорски умения в отборите, в които работеше до момента, и стискам палци по подобен начин да свърши работа и в Левски. Сега трябва да има подкрепата на всички в клуба и публиката, защото разликата с Крумовград е много голяма. Пое голяма отговорност и целите са ясни – първото място, купата, а догодина и добро представяне в евротурнирите. Пожелавам му успех. Станислав е млад специалист, с бъдеще и се надявам да оправдае очакванията на левскарите" - започна Илиев пред "Тема спорт".

Ако Генчев остане цял сезон в Левски - Ивелин Попов ще плати рождения ден на жена му (ВИДЕО)

Освен това допълни, че всичко е възможно да се случи и никой не може да предвиди кой ще е шампион в края на сезона. Освен това заяви, че поколенията, родени след 2009 година, не са виждали отбора като шампион.

"Всичко е възможно и никой не може да предположи какво ще се случи в края на сезона. Стискам палци и дай Боже, тази или следващата година Левски да стане шампион. Поколенията, които са родени след 2009 година, не са виждали сините с титлата, така че е време това да се случи и дано стане още този сезон. Най-вече заради страхотната публика, която не спира да подкрепя отбора" - каза още той. Вижте пълната програма на Левски в Първа лига за сезон 2024/25.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички