Бивш "син" и "червен" футболист назова с какво точно ЦСКА превъзхожда Левски


Бивш "син" и "червен" футболист назова с какво точно ЦСКА превъзхожда Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4257 0

Бившият футболист на Левски и ЦСКА - Дончо Донев, коментира в предаването "Арена спорт" случилото се между "сините" и "червените" във вчерашната събота, 27-и април:

"Едва ли болшинството от фенове са очаквали именно в този мач да паднат четири гола, но смятам, че се получи интересен мач. Фактът, че той беше решен много рано също помогна за спадане на напрежението", започна той.

"Левски направи едно добро първо полувреме, но в един такъв равностоен мач е много важно кой ще поведе в резултата. Напрежението у играчите е голямо, но когато те вкарат един гол, това им помага да се успокоят и да заиграят по-добре".

"ЦСКА превъзхожда Левски с физика"

След това 57-годишният Донев обясни в какво се изразява разликата между двата гранда в момента:

"Аз мисля, че разликата между двата тима не е толкова голяма. За мен ЦСКА превъзхожда Левски с физика. На "сините" им липсва също така и нещо във физическата подготовката, а това се видя и в последните кръгове".

Патрик Мислович

"Аз мисля, че всички процеси, които се случват в Левски, дават отражение и върху играта на отбора. Постоянно се говори за дълговете на клуба и за напрежението между феновете и ръководството. Колкото по-бързо се изчисти това обаче, толкова по-добре за тима, защото те трябва да бъдат готови за едно евентуално участие в европейските клубни турнири", продължи бившият нападател.

"Да, Левски е близо до четвъртото място като точки, но не и като игра. Черно море и Локомотив Пловдив също играят един приличен футбол и аз смятам, че всеки ще си получи заслуженото в края на сезона. За клуб като Левски обаче би било голяма загуба да не играе в Европа", каза още Дончо Донев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лидерът на сектор "Б" отново иронизира Николай Костов, Наско Сираков и чувството да си левскар

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички