ЦСКА е облагодетелстваният отбор от промяната, но Станислав Генчев видя как тя ще се отрази положително и на Левски


ЦСКА е облагодетелстваният отбор от промяната, но Станислав Генчев видя как тя ще се отрази положително и на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1443 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори преди съботното гостуване на тима на Спартак Варна. "Соколите" бяха напуснати от Александър Томаш, който вече пое ЦСКА. Именно темата с дербито бе обсъдена също, както и размяната на кръгове - 8-и и 12ти.

"Съмнявам се, че Спартак ще играе по различен начин. Който и треньор да дойде, не може да направи големи промени за два дни. Предполагам, че ще се придържат към същия начин на игра и същите състезатели. Искам от моите футболисти да са концентрирани и да играем нашата игра. Ако футболистите спазват изискванията ни, ще излезем победители от мача", заяви Генчев, като допълни, че само Асен Митков няма да е на разположение заради травма.

"Предполагам, че атмосферата ще е доста добра и стадионът ще бъде пълен. Всички предпостави за добър мач са налице. Надявам се след мача да не говорим за съдията. Тази пауза ще ни се отрази добре, защото ще имаме спокойствие да поработим повече и да наблегнем на двуразови тренировки. Ще имаме възможност да подобрим някои неща. Може да се отрази негативно или положително смяната на Александър Томаш. Ще излезем с трима централни защитници. Аз нашата система няма да я сменя. Нашите противници трябва да се съобразяват с нас, а не ние с противника".

Още: Няма да е титуляр, но и трети вратар: Какво очаква Пламен Андреев във Фейенорд?

Отлагането на мача с ЦСКА

Относно отлагането на дербито за октомври месец. "ЦСКА е по-облагодетелстваният отбор от тази промяна на програмата. Имаме три гостувания в следващите ни мачове, но това не ни притеснява. Новият треньор на ЦСКА ще има грубо 7 седмици да работи и да ги вкара в правилния коловоз. Не знам как размениха точно 8-ия и 12-ия кръг. Ще излезем победители от този мач. ЦСКА е печелившият отбор от ситуацията", допълни "синият" наставник.

"Мачът трябваше да да се играе по програма или още в началото да се вземат мерки, като се знае, че ще има концерт. Ние и Ботев не сме облагодетелствани. Трудностите сплотяват отбор и фенове. Това при нас ще изиграе положителна роля. Футболистите са тренирали изключително сериозно всяка една седмица. Може би в деня на мача с Хебър да се е получило някакво подценяване. Факт е, че играхме доста под нивото, което изисквам аз. Когато футболистите не дават всичко от себе си, рано или късно ще дойде момент, в който няма да сме победители. Всеки, който тренира и се бори за шанса си, ще получи място като титуляр.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Още: Добри новини за Станислав Генчев: Герой за Левски с голяма крачка към завръщането си

Трансферното лято в Първа лига: ЦСКА води минал през гарнитурите на Португалия (ОБНОВЯВА СЕ)

Потвърдиха трансфера на Пламен Андреев, вижте колко ще получи Левски

Венцеслав Стефанов свърза назначаването на Томаш в ЦСКА с Бербатов и опустоши Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички