Даниел Боримиров с атака срещу Лудогорец и "организацията им в БФС" - очаква промяна от Георги Иванов


Даниел Боримиров с атака срещу Лудогорец и "организацията им в БФС" - очаква промяна от Георги Иванов
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

6881 0

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори по актуални теми около българския футбол и една от тях бе доминацията на Лудогорец в последното повече от десетилетие. Според него разградчани са си направили и отлична организация при съдиите и футболния съюз.

Залп по Лудогорец преди началото на сезона

"В Левски и ЦСКА никога не се е поставяло нещо за цел. Тези два отбора винаги са се борили за първото място. Това е генетично заложено при нас. Тук въпросът е за хегемонията, която наложи Лудогорец през последните години, и организацията, която направи във футболния съюз и при съдиите, не ми харесвa", заяви той пред "gospodari.com", цитиран от "Тема спорт".

"Били сме свидетели на мачове, в които знаем как се свири на Лудогорец и как на нас. Порязвани сме по най-бруталните начини. Надявам се с идването на новия президент на БФС в лицето на Георги Иванов това нещо да се промени и да се даде възможност на клубовете и който заслужава, да спечели титлата", допълни още изпълнителният директор на "сините".

Левски започва този уикенд в Първа лига срещу отбора на Локомотив София в "Надежда". Сблъсъкът е от 21 часа, а билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в следващите дни и ще бъдат на цена от 20 лева. Талоните за домакинските срещи на железничарите ще са по-евтини, като единствено повишаване ще има за двубоите с Левски, ЦСКА и Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички