Дисципът сурвака "Левски" с нови 10 бона


Дисципът сурвака "Левски" с нови 10 бона

1495 0

"Левски" ще бъде предпразнично "сурвакан" с най-малко 10 000 лв. заради поредните изцепки на част от своите фенове. Побеснели след загубата с 1:3 от Славия в събота, хулигани изпочупиха стотици пластмасови седалки в сектор "В" на стадиона в "Овча купел".

Щетите са описани в протокол. Документът с подпис на дежурния делегат вече е пратен в БФС. Домакините преброиха точно 576 повредени седалки, всяка от които на стойност 17 лв. Сметката показва, че "сините" трябва да бръкнат в и без това опразнената каса за 9792 лв., изчисли "Преса". Те почти сигурно ще отнесат и дежурната санкция от 2000 лв. за използване на нерегламентирана пиротехника.

Така глобите, наложени от Дисциплинарната комисия на "Левски" само от началото на сезона заради провинения на фенове, ще достигнат стряскащите 140 000 лв.Освен това тимът игра 4 мача пред празни трибуни, като пропусна приходи от билети за още приблизително още 140 000 лв. Тоест само от юли насам провиненията на собствените привърженици костваха на закъсалия финансово вековен клуб 280 000 лв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички