Домо е кошмарът на Локо в "синия" състав


Домо е кошмарът на Локо в "синия" състав

2590 0

Нападателят на Левски Валери Домовчийски има на сметката си най-много попадения срещу Локо (Пловдив) сред сегашните играчи на "сините".

Домо се е разписал във вратата на пловдивчани общо четири пъти. Толкова попадения имат и бившите играчи на тима – Димитър Телкийски, Даниел Боримиров, Екундайо Джайеоба и Георги Иванов.

С най-много подадения пък се откроява Христо Йовов. Той се е разписвал във вратата на Локомотив осем пъти.

Статистиката от сблъсъците между двата тима показва също, че Левски има сериозно предимство като гост на "Лаута" и от общо 55 мача "сините" са се поздравявали с успеха 27 пъти, 17 мача са завършвали наравно, а победите за домакините са 11.

За последно Левски взе трите точки срещу Локомотив в Пловдив на 27 март 2014 година, когато "сините" спечелиха с 0:2. Попаденията тогава реализираха Валери Божинов и Владимир Гаджев.

Локомотив Пловдив и Левски излизат в мач от шампионата на А група днес от 17:15 часа на стадион "Локомотив" в пловдивския парк "Лаута".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички