Домовчийски назова ключовите фактори за победа на Левски над ЦСКА


Домовчийски назова ключовите фактори за победа на Левски над ЦСКА
Снимка: Иван Йочев

436 0

Бившият нападател на Левски - Валери Домовчийски, сподели какво според него ще е решаващо за днешното дерби с ЦСКА. Двубоят е от 15:45 часа на стадион "Васил Левски" в София.

"Левски играе по-силно, но не е достатъчно"

"Силно се надявам Левски да успее да надделее в този двубой. В последно време "сините“ показват по-добри игри, но всеки знае, че в този мач няма значение в каква моментна форма и състояние си. Няма как да има фаворит в такова дерби с такъв заряд.

Концентрацията и спокойствието според него ще са решаващи

Мисля, че концентрацията и спокойствието ще са ключови в този двубой. Ключово е играчите на Левски да се отърсят от напрежението. Футболистите трябва да покажат това, на което са способни. Трябва да се раздадат на 100%, за да стигнат до трите точки и да разкрият своя потенциал и възможности", коментира той пред "Мач Телеграф".

Още: Генчев обяви групата на Левски за дербито, играч под въпрос фигурира в нея

"В крайна сметка този, който се възползва по-добре от грешките на противника и има повече шансове и късмет, ще спечели. Дано това да е Левски! Надявам се играчите на Станислав Генчев да покажат необходимата агресия и да зарадват „сините“ фенове, които отново ще са зад отбора, както е било винаги.

Какъвто и стил да изповядва един отбор, знаем, че когато има мач между Левски и ЦСКА, това не е от толкова голямо значение. Понякога дори и да си по-силен, може да загубиш в този двубой", допълни Домовчийски. А ето и групата на Левски за сблъсъка. 

Тройно по-високи премии обещаха в ЦСКА при успех над Левски днес

Томаш определи групата за дербито с Левски, Лиъм Купър фигурира в нея

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички