Дубъл и глоба, дубъл или глоба: Тъмни облаци над главата на Петрис в Левски


Дубъл и глоба, дубъл или глоба: Тъмни облаци над главата на Петрис в Левски
Снимка: Levski.bg

4758 0

Проблемите около основния играч на Левски Жереми Петрис продължават да тлеят и да заплашват да се "разгорят". На този етап в клуба имат две сериозни претенции към бека, от които може да има последствия за него.

Първият проблем

На първо място проблемът е с отказа му да подпише нов договор с клуба, заради което се появиха слухове, че може да бъде пратен да тренира с дубъла.

На този етап французинът тренира с първия отбор, при това на пълни обороти. Това навежда на мисълта, че треньорът Николай Костов не е свалил доверието си от него.

Вторият, не по-малко сериозен

На второ място, ръководството е ядосано от поведението на Петрис преди мача с Етър (1:0). Стана ясно, че играчът е обявил, че изпитва неразположение и затова не взе участие в мача.

Много скоро след това бекът се включи в заниманието на "сините" на 100%, което породи съмнения дали наистина е имал контузия или неразположение. Според "Мач Телеграф" Жереми ще бъде глобен заради постъпката си.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Мнозина очакват Патрик-Габриел Галчев да започне титуляр вместо него в мача срещу Славия, който е утре, 27 септември. А интерес към Петрис има и от чужбина, не само от родните грандове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички