Ел Джемили и Фадига назоваха важния фактор, който прави Левски по-силен


Ел Джемили и Фадига назоваха важния фактор, който прави Левски по-силен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2030 0

Асими Фадига бе избран за "играч на мача", след като вкара два гола за разгормната победа на Левски над Ботев Враца с 4:0. Той говори заедно с Джевад Ел Джемили пред "Diema Sport" веднага след края на срещата. Двамата бяха категорични, че до голяма степен "сините" играят толкова добре и заради своята публика.

Факторът, който прави Левски по-силен

"Видях, че съперникът играе с нисък блок и когато получавахме възможности за контраатаки, то имахме добри възможности да превземем пространствата. Благодарим и на публиката, тя беше страхотна", каза Фадига.

Още: Тодор Янчев назова очевидната причина за слабия старт на Ботев Враца в Първа лига

 

"Очаквахме те да играят така и дефанзивно. Трябваше да бъдем търпеливи, да чакаме, докато не се уморят и да дочакаме нашите възможности", пък допълни Ел Джемили.

"Ние с него сме като братя, аз се радвам на неговите голове, той на моите. Много е важно, че имаме тези фенове зад гърба си. Те ни дават сили, а на всичкото отгоре притискат съперника, те са важен фактор за нас. С тях започваме мачът с 1:0", продължи Ел Джемили.

"Те ни дават много енергия. Локомотив Пловдив имат много добър треньор, ще бъде тежко. Ще отидем да вземем трите точки. Асими ще вкара сигурно тогава", завърши испанецът с марокански корени.

Генчев по-доволен от 4:0, отколкото от 6:1 - призна за "тежкото", което предстои за Левски

Машината "Левски" на Станислав Генчев продължава да гази: Евертон, Фадига и Ел Джемили донесоха успеха над Ботев Вр (ВИДЕО)

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички