Фенове на Левски: БФС не налага справедливо своите наказания


Фенове на Левски: БФС не налага справедливо своите наказания

1134 0

Привържениците на Левски смятат, че Българският футболен съюз не е напълно справедлив в налагането на наказия. Феновете скочиха срещу това, че „сините“ трябва да приемат без публика Ботев в предстоящия кръг, като припомниха, че за същото провинение /хвърляне на бомбичка и уцелване на длъжностно лице/ феновете на ЦСКА не са били санкционирани преди няколко месеца.

Ето и пълния текст на съобщението:

„БФС отново наказа Левски без да му мигне окото. Мачът с Ботев ще се играе без най-важната част от играта - публиката. Футболният съюз не обича феновете. Това е повече от ясно. Още по-силно тази констатация важи за сините запалянковци, които винаги го отнасят, а клубът плаща сурови глоби. Явно ние сме основният спонсор на федерацията.

Дразнещ е двойният аршин, който се прилага. Не беше отдавна времето, когато червените удариха собственият си фотограф с бомба. Човекът се срина на пистата и дълго му се оказваше медицинска помощ. Наказание не последва, защо ли? Този фотограф не е ли длъжностно лице?

Между другото пострадалият оператор на ТВ7 продължи да изпълнява своите професионални ангажименти. Друга тема е дали от споменатата медия са му платили, но това не ни касае.

Комисиите на БФС явно гледат на Левски с различни очи. Клубът ни е в трудна ситуация, но е Вековен и ние няма да оставим нещата да си вървят по този начин. Феновете на Левски са търпеливи, но кипне ли им, става страшно...“

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички