Фенове на Левски пребиха ученици... по погрешка


Фенове на Левски пребиха ученици... по погрешка
Снимка: Getty Images/Guliver

2253 0

Вчера привечер фенове на Левски са нападнали и пребили двама 17-годишни ученици.Това е станало по погрешка според майката на едното от момчетата  Със сълзи на очи тя говори за случилото се пред обективите на Нова телевизия и обчсни, че синът й всъщност също е фен на Левски.

„Синът ми е стоял с двама негови приятели и играл някаква игра с покемони. Както са стояли, около 20 човека с качулки, с лопати, с бухалки, с тръби са започнали да ги бият. В гръб са го ударили. Разцепена му е цялата глава. Всичките сухожилия на ръката са сериозно увредени”, каза майката пред медията.

Те са си мислили, че синът ми е от ЦСКА и затова са ги нападнали, а той е от „Левски”и е тренирал 10 години на „Герена”.

17-годишните момчета са настанени в „Пирогов”. Едното момче беше намушкано на спирка на градския транспорт, а неговият връстник беше пребит и също наръган на метри от 1-во полицейско управление в столицата.

Едното момче е с рани по главата, гърба и ръцете, а другото с тежки наранявания на главата и други части на тялото. И двамата са без опасност за живота. Според учениците, нападателите им били с качулки и бръснати глави.

Петима младежи, на възраст между 14 и 19 години, са задържани,заподозрени в съпричастност към побоя над двамата младежи.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

В същото време Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство за опит за убийство по хулигански подбуди, което се наказва дори с доживотен затвор.В двама от тях е открита засъхнала кръв, като тепърва ще се установява дали е от пострадалите младежи.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички