"Фенове на Левски - взимайте с вас жените си, на тях филма за Гунди ще им хареса даже повече"


"Фенове на Левски - взимайте с вас жените си, на тях филма за Гунди ще им хареса даже повече"
Снимка: Междинна станция

661 0

От Левски пуснаха още един епизод от подкаста "Гласът на Левски". В него гости бяха продуцента на "Гунди - Легенда за любовта" Иван Христов, както и режисьорът Димитър Димитров.

Подкастът на Левски насочи вниманието си към филма за Гунди

"Г-жа Маркова бе най-важната ни фокус група. Тя, съпругата на брат й и една тяхна приятелка гледаха филма десетина дни по-рано. С Митко (режисьорът на филма Димитър Димитров - б.а.) седяхме един ред зад тях и само където не се бяхме хванали за ръце от притеснение. Това беше много интимно събитие и не сме го снимали. Дамите бяха възхитени, разплакани. Тогава самата Лита каза: "Георги заслужаваше този филм".

Андрей Аспарухов гледа филма за първи път вчера. Беше искрен, когато ни прегърна накрая. Каза, че е имал притеснение, което е отпаднало, след като е изгледал филма. Аз също имах едно страхотно притеснение. Феноменалната публика вчера започна да пее левскарски песни преди началото, а ние ще им предложим лиричен филм, пътуване във времето, любов... Притеснявах се дали ще ги докосне, но и това отпадна на втората минута" - сподели Иван.

"Искам да кажа на феновете на Левски, на футболните фенове изобщо, вземете с вас жените си. Това не е филм само за футболни фенове. Мисля, че дамите даже го чувстват по различен начин и футболът няма да им бъде в повече. Заблуда е, че това е спортен филм. Не е така, даже на тях ще им хареса повече" - пък призна Димитров. Чуйте всичко, което казаха, във видеото по-долу в материала. А ето какво каза Наско Сираков за филма за Гунди.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички