Сираков каза какво не знаел за Гунди преди филма и отсече: Смятайте, щом Илиана...


Сираков каза какво не знаел за Гунди преди филма и отсече: Смятайте, щом Илиана...
Снимка: Фейсбук

1567 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков стана един от многото, които изразиха своето възхищение от продукцията "Гунди - Легенда за любовта". Филмът - посветен на "синята" легенда Георги Аспарухов.

Сираков сподели кои неща не е знаел за легендарния Гунди, преди да изгледа продукцията. Освен това разкри, че неговата дългогодишна съпруга Илиана Раева също е останала очарована от това, което е видяла.

Наско Сираков във възторг от филма за Гунди

"Ами да, изключително емоционална вечер, а и след това през нощта. Щом Илиана ми каза, че е сънувала цяла нощ филма, смятай за какво става въпрос…Искам да поздравя Иван и Андрей за цялостната организация преди, по време и след филма. Всичко беше на топ, топ ниво. За актьорския състав нямам думи, не само за двамата, които изиграха Георги Аспарухов и Лита, а за целия актьорски състав. Бяха фантастични, препоръчвам на всеки един, който може, да гледа филма. Лично мое мнение, далеч съм от специалист, но от 89-а година насам това е най-добрата продукция, която съм гледал.

Макар че много съм се интересувал, говорил съм с хора, които са играли с Гунди, научих нови неща, които не ми бяха известни и го коментирахме с Илиана. Примерно, че е споделил, че това ще бъде последният му мач и смята да се откаже. Не го знаех. Също така този тормоз, на който е бил подложен от тогавашната Държавна сигурност, също направи впечатление" - призна Сираков пред "Дарик радио". Станислав Генчев също се изказа за филма, посветен на Гунди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички