Феновете на Левски бързо изкупиха билетите за мача с Лудогорец - ето точно колко побира гостуващият сектор


Феновете на Левски бързо изкупиха билетите за мача с Лудогорец - ето точно колко побира гостуващият сектор
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

2752 0

Феновете на Левски са изкупили отпуснатите билети за гостуването на Лудогорец идната събота.  Двубоят е в събота (17 август) от 21:15 часа на стадион "Хювефарма Арена".

Капацитетът на Сектор Г на съоръжението в Разград е 2280 места, така че футболистите на "сините" ще разчитат на сериозна подкрепа. Още от сутринта на стадион "Георги Аспарухов" имаше опашка за ценните хартийки, а онлайн бързо всичко бе изчерпано, показва справка в сайта на Лудогорец. Отвреме на време се появяват единични бройки в сектора за гости, които обаче също биват изкупени бързо. Това по всяка вероятност се случва, когато някой се откаже от правото си на пазене на билет, което е 20 минути.

Левски започна много силно новия сезон – с 4 победи в първите 4 кръга и голова разлика 15:1. Столичният тим е лидер в класирането и това сериозно ентусиазира феновете на тима.

По изискване на организатора на срещата, билетите закупени онлайн трябва да бъдат разпечатани на хартия. Непродадените билети ще се продават в деня на срещата на каса пред сектора за „сините“ привърженици на стадион "Хювефарма Арена" в Разград четири часа преди началото на двубоя. Това бе обявено по-рано, но явно няма да се стигне до него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички