Гаджев подписва с 13-ия в "Б" група на Испания


Гаджев подписва с 13-ия в "Б" група на Испания

1244 0

Националът Владимир Гаджев е много Близо до договор с испанския Алавес.  Тимът от Сегунда Дивисион преговаря от месец с бившия капитан на "Левски", който напусна е свободен агент.

„Така е, от Алавес наистина много искат Гаджев", потвърди пред "Труд“ мениджърът на играча Лъчезар Танев

"И президентът, и спортният директор, и треньорът Хосе Бордаяс. Според тях именно българският национал е точният човек, който ще направи разликата и ще вдигне нивото на тима. Владо има оферти и от други държави, но е внимателен с избора си и не бърза, за да попадне на добро място. Надявам се Алавес да е правилният избор за него“, добави импресариото.

От ден 28-годишният Гаджев е в Испания, за да огледа обстановката в известния с красотите си град Витория, столицата на баската провинция. Алавес финишира 13-и във втора дивизия през последния сезон, но афишира амбиция за завръщане в елита през новата година.

В тима вече е играл българин - Благой Георгиев носи екипа на Алавес за 6 месеца през 2006 г. Най-големият успех на клуба е достигането на финал за Купата на УЕФА през 2001 г., загубен драматично с 4:5 след продължения от Ливърпул.

В настоящия отбор играе само един легионер - уругваецът Факундо Гуичон. В атака лидер е Гаиска Токеро, дългогодишен ас и капитан на друг баски отбор - елитния Атлетик (Билбао).

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички